fermer
Avec les chefs, Pour les chefs

Plus de créativité,
Plus de
gourmandise,
Plus d'inspiration
en cuisine

Pour mieux correspondre à vos attentes et préférences,
nous construisons
un nouveau site.

Vous avez besoin d’accéder aux informations produits ou contacts ? Cliquez ici

 

Onze recepten

FR NL
Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op
de hoogte te blijven van het laatste
nieuws van BFS:

"Pompoencrèmesoep met abrikozen"

Type gerecht : Warm voorgerecht
Gebruikte Bonduelle producten :
Bereidingstijd : 20 minuten
Gaartijd : 20 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 500 g Pompoenpuree van Bonduelle Food Service
  • 1 l gevogeltefond
  • 25 g boter
  • 1,5 dl vloeibare room
  • Zout - nootmuskaat
  • 70 g gedroogde abrikozen
  • Platte peterselie


Bereiding :
  • Verwarm de schijven pompoenpuree van Bonduelle Food Service in de gevogeltefond en laat zachtjes koken op laag vuur.
  • Op smaak brengen met zout en nootmuskaat.
  • Snijd de abrikozen fijn en voeg ze samen met de boter en de room toe aan de soep.
  • Opmaken en garneren met wat blaadjes platte peterselie.

Tips : Afhankelijk van uw smaak kunt u de hoeveelheid gevogeltefond aanpassen.
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Wortelstaafjes met sesamzaadjes

Verwarm de wortelstaafjes Minute van Bonduelle Food Service in een sauteerpan in boter die goed...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron