fermer
Avec les chefs, Pour les chefs

Plus de créativité,
Plus de
gourmandise,
Plus d'inspiration
en cuisine

Pour mieux correspondre à vos attentes et préférences,
nous construisons
un nouveau site.

Vous avez besoin d’accéder aux informations produits ou contacts ? Cliquez ici

 

Onze recepten

FR NL
Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op
de hoogte te blijven van het laatste
nieuws van BFS:

"Gemarineerde schorseneren en rode bietenblokjes, haricots verts, gepofte aardappeltjes en Duke of Bershire filet"

Type gerecht : Hoofdgerecht
Gebruikte Bonduelle producten : , , ,
Aantal porties : 10
Ingrediënten :

(10 personen)

500 gr SCHORSENEREN EASYBAG

500 gr RODE BIETENBLOKJES SOUS VIDE

2 dl gluhwein
100 gr suiker
50 gr rode uienconfit (kant en klaar)
1 kg HARICOT VERTS EXTRA FIJN MINUTE
1 dl phase roomboter
6 gr zout
1 kg rozeval aardappelen
1 dl olijfolie
5 gram thijm
5 dl rode wijnsaus
10x +/-200 gr Duke of Berkshire filet pure


Bereiding :
• Giet de schorseneren af, laat uitlekken en meng met de rode bietenblokjes en het weinige vocht
dat aanwezig is. Meng de gluhwein met de suiker en breng aan de kook zodat de alcohol
verdampt en de suiker oplost. Meng dit vervolgens met de schorseneren en rode biet en verhit tot
serveertemperatuur. Garneer met de rode uienconfit op het bord.
• Meng de haricots verts vanuit diepvries met de phase roomboter en zout en verhit in een
combisteamer op 120 graden met 20% stoom gedurende 5 minuten.
• Snijd de rozeval aardappelen in vieren en kook net gaar in water met zout. Meng ze nog warm
met olijfolie en thijm en pof in een heteluchtoven goudbruin op 220 graden, in zo’n 10 tot 15 minuten.
• Verwarm de rode wijnsaus.
• Peper en zout de Duke of Berkshire filets en bak tot mooi rosé van binnen en snijd in medaillons.
Dresseer het geheel op bord.

BONDUELLE FOOD SERVICE

> Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong

• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron