fermer
Avec les chefs, Pour les chefs

Plus de créativité,
Plus de
gourmandise,
Plus d'inspiration
en cuisine

Pour mieux correspondre à vos attentes et préférences,
nous construisons
un nouveau site.

Vous avez besoin d’accéder aux informations produits ou contacts ? Cliquez ici

 

Onze recepten

FR NL
Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op
de hoogte te blijven van het laatste
nieuws van BFS:

"Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong"

Type gerecht : Hoofdgerecht
Gebruikte Bonduelle producten : , , , groene puntasperges 1 kg
Aantal porties : 10
Ingrediënten :

(10 personen)

2 kg RISOTTO VERDE READY MEALS

1 kg RATATOUILLE NICOISE EASYBAG

1 kg WORLDMIX MEDITERRANEA READY-TO-HEAT

30 stuks GROENE PUNTASPERGES READY-TO-HEAT

groetenbouillon

30 stuks zeetongfilet

peper en zout

court bouillon



Bereiding :
• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur.
• De ratatouille EasyBag is ook reeds op smaak en gegaard, meng deze met de World Mix
Mediterranea, voeg eventueel nog wat zout toe en verwarm tot serveertemperatuur.
• De groene puntasperges enkel in een groentebouillon verwarmen tot serveertemperatuur.
• De zeetongfilets peperen, zouten en pocheren in een court bouillon.
• Dresseer de risotto en de ratatouille (met World Mix Mediterranea gemengd) op het bord en leg hierop per bord 3 groene asperges. Dresseer hierbij de gepocheerde zeetongfilets.

BONDUELLE FOOD SERVICE

> Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong

• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron