fermer
Avec les chefs, Pour les chefs

Plus de créativité,
Plus de
gourmandise,
Plus d'inspiration
en cuisine

Pour mieux correspondre à vos attentes et préférences,
nous construisons
un nouveau site.

Vous avez besoin d’accéder aux informations produits ou contacts ? Cliquez ici

 

Onze recepten

FR NL
Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op
de hoogte te blijven van het laatste
nieuws van BFS:

"Bladspinazie met gebakken bospaddestoelen, kalfszwezerik en knolselder-salie puree"

Bladspinazie met gebakken bospaddestoelen en kalfszwezerik
Type gerecht : Hoofdgerecht
Gebruikte Bonduelle producten : Puree van selderij 2,5kg, bospaddenstoelenmengeling deluxe 1kg, , bladspinazie mille feuilles 125gr (2,5kg)
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
1,5 kg kalfszwezeriken (hart)
court bouillon
peper en zout
bloem
2 kg Bladspinazie Mille Feuilles Ready-to-HeaT
1 dl phase roomboter
1 kg aardappelen kruimig
1 kg Puree van selderij Ready-to-Heat
2 dl kookroom
50 gr roomboter gesmolten
10 gr fijngesneden salie
1 kg Bospaddestoelenmengeling basics
5 dl port-sjalotsaus


Bereiding :

• Spoel de kalfszwezerik in gezouten water, pocheer daarna in een court bouillon en laat hierin afkoelen.

• Ontdoe van de vliezen. Snijd ze in medaillons, peper, zout en bloem ze en bak vervolgens krokant.

• Laat de bladspinazie Mille Feuilles vantevoren ontdooien en uitlekken en meng met de phase, peper

en zout.

• Kook de aardappelen, pureer en meng met de reeds ontdooide puree van selderij, de room en gesmolten boter.

• Breng op smaak met zout en de fijngesneden salie en houd warm.

• Bak de bospaddestoelen in boter gaar en voeg naar smaak peper en zout toe en houdt warm.

• Verwarm de port-sjalotsaus en houdt warm.

• Verhit de bladspinazie in de oven op 120 graden met 10% stoom gedurende 5 minuten.

• Maak een bedje van de bladspinazie en leg hierop de gebakken kalfszwezerik.

• Portioneer de gebakken bospaddestoelen en de knolselder-saliepuree en verdeel de saus op het bord.


BONDUELLE FOOD SERVICE

> Risotto Verde, ratatouille, groene puntasperges en gepocheerde zeetong

• De risotto verde is al op smaak en voorgegaard dus deze alleen verhitten tot serveertemperatuur. ...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron