fermer
Avec les chefs, Pour les chefs

Plus de créativité,
Plus de
gourmandise,
Plus d'inspiration
en cuisine

Pour mieux correspondre à vos attentes et préférences,
nous construisons
un nouveau site.

Vous avez besoin d’accéder aux informations produits ou contacts ? Cliquez ici

 

Onze recepten

FR NL
Newsletter

U kunt zich hier aanmelden om op
de hoogte te blijven van het laatste
nieuws van BFS:

"Schorseneren met Parmezaanse kaassau"

Type gerecht : Warm voorgerecht
Gebruikte Bonduelle producten : ,
Bereidingstijd : 20 minuten
Gaartijd : 10 minuten
Aantal porties : 10
Ingrediënten :
  • 1 kg Schorseneren, EasyBag Bonduelle Food Service
  • 40 g boter
  • 2,5 dl bechamelsaus
  • 15 g Parmezaanse kaas
  • 0,7 dl vloeibare room
  • Zout - witte peper
  • 50 g bieslook


Bereiding :
  • Bereid de bechamelsaus, voeg de Parmezaanse kaas en de vloeibare room toe, en breng op smaak.
  • Bak de schorseneren van Bonduelle Food Service in de boter op een flink vuur totdat ze lichtbruin kleuren.
  • Leg de schorseneren op een schaal en bestrijk ze met de Parmezaanse kaassaus.
  • Garneer het gerecht met bieslook.

Tips : Laat de schorseneren goed uitlekken voordat u ze gaat bakken; het is niet nodig dit product te wassen!
BONDUELLE FOOD SERVICE

> Schorseneren met Parmezaanse kaassau

Bereid de bechamelsaus, voeg de Parmezaanse kaas en de vloeibare room toe, en breng op...
> Lees meer

 
uw inspiratiebron