Minute Tijd voor iets anders

Bonduelle Minute, meer rendement in jouw keuken

Het zijn pittige tijden voor de horeca. Achter de schermen slim en efficiënt werken is essentieel om in deze tijd je restaurant draaiende te kunnen houden. Met Bonduelle Minute helpen we je een handje. Je werkt snel, hygiënisch en budgetvriendelijk met een assortiment van gestoomde groente, peulvruchten en granen. Het is slechts een kwestie van portioneren, verwarmen, op smaak brengen en serveren. Door op deze manier te werken bespaar je op je kosten en beperk je de derving tot een minimum. Wees scherp op je rendement en kies voor Minute.

cookie.button_youtube

De voordelen van Minute

Waar gebruik jij de extra tijd voor? 

De vraag van gasten naar vegetarische gerechten neemt alsmaar toe. Steeds meer chefs gaan dan ook de uitdaging aan om smaakvolle en gebalanceerde vegetarische gerechten te serveren. De basis voor een dergelijk gerecht bestaat uit koolhydraten, proteïnen en vetten. Met een aantrekkelijk selectie van vegetarische gerechten en producten bereik je gasten die je voorheen niet kon bedienen. Stel gerechten samen zonder gebruik van vlees of vis, maar met evenwaardige vegetarische proteïnen. Daag jezelf uit en ontdek nieuwe smaken en texturen in de vegetarische keuken!

Tijd voor nieuwe variaties...

Granen & peulvruchten

Snel een complete en verantwoorde maaltijd serveren? Wij hebben ons Minute-assortiment uitgebreid met granen en peulvruchten. Deze nieuwe producten zitten boordevol eiwitten en vezels en passen daarmee enorm goed in een gezond voedingspatroon.

Onze granen en peulvruchten zijn een ideale basis voor een frisse salade of een verrassende vegetarische maaltijd. Ze hebben dezelfde voordelen als bestaande Minute producten. En je kunt ze zowel koud als warm bereiden. Omdat de producten geen smaak- en conserveermiddelen bevatten, blijft de natuurlijke smaak optimaal behouden en kun je er zelf een persoonlijke en creatieve touch aan geven.

Tijd voor inspiratie...

Download hieronder het Minute receptenboekje en ontdek alle mogelijkheden!

Het Bonduelle Minute assortiment bestaat al uit meer dan 40 vriesverse groenten. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze producten: