Home-Made Style

Hoeveel tijd besteed jij aan het bereiden van groente?

Chefs willen elke dag opnieuw het beste aan hun gasten geven. Dit vraagt een behoorlijke tijdsinvestering in de keuken, zeker bij de bereiding van groente. Na onderzoek in keukens in Europa heeft Bonduelle Foodservice ontdekt dat chefs 70 tot 80% van hun tijd bezig zijn met de bereiding van groente. Deze tijd gebruiken zij om groenten te wassen, schillen, snijden, blancheren en bakken. Groente bereiden is dus zeker geen kleine klus. Bedenk daarnaast dat er veel snijafval is, waardoor er van een kilo groente maar 800 gram overblijft.

Home made convenience

Om efficienter te werken kies je voor convenience in je groentebereidingen. Maar, dan natuurlijk wel een product dat niet van vers te onderscheiden is. Met deze wens in gedachten heeft Bonduelle Foodservice speciaal voor de horeca de Home-made style range ontwikkeld.
 
De producten in de Home-made style range staan voor ambacht, met een knipoog naar vroeger. Ambacht omdat de groenten in ongelijke stukken gesneden zijn waardoor ze eruit zien als handgesneden. Van vroeger, omdat we gekozen hebben voor ‘vergeten groenten’ die weer helemaal terug zijn. 

Authentieke smaken met groente van vroeger….

Speciaal voor het komende seizoen heeft Bonduelle haar bestaande range Home-made style producten, ‘gesneden pastinaak’ en de ‘groentemix van wortel en pastinaak’, uitgebreid. De twee nieuwe varianten zijn de ‘zoete aardappel’ en de ‘mengeling van zoete aardappel en knolpeterselie’.
 
Home-made style is ideaal om te sauteren, te wokken of om te roosteren in de oven en zal je gerechten net dat beetje extra geven voor een home-made look.


De gemakkelijke HOME-MADE STYLE PRODUCTEN zijn verkrijgbaar in 4 VARIANTEN:

  • Gesneden pastinaak
  • Groentemix van wortel en pastinaak
  • Mengeling van zoete aardappel en knolpeterselie
  • Gesneden zoete aardappel