Bonduelle Food Service24/7 groenten: Spread fresh with parsleyhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129349/BEFS100-hd-befs100_spread_fresh_with_parsley_l_14190.webpBerry Hoosemans250 g Kikkererwten sous vide Bonduelle250 g Witte bonen sous vide Bonduelle1 el tahini pasta2 el Griekse yoghurt1 bos platte peterselie4 st citroen1 el knoflookNaar smaak toevoegen:- zoutGarnering:1 bos peterselieGiet de kikkererwten en witte bonen af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.Meng de kikkererwten en de witte bonen met de tahini pasta en de Griekse yoghurt in de keukenmachine. Maal het geheel niet helemaal glad. Voeg eventueel naar smaak zout toe.Was de platte peterselie, laat deze goed drogen op een handdoek en maal vervolgens grof in de keukenmachine.Rasp de schil van de citroenen.Meng de geraspte citroenschillen met de peterselie en de knoflook tot een gremolata.Serveer de bonenspread samen met de garnering van gremolata in een glas.

24/7 groenten: Spread fresh with parsley
aantal porties :10
ingrediënten
- 250 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
- 250 g Witte bonen sous vide Bonduelle
- 1 el tahini pasta
- 2 el Griekse yoghurt
- 1 bos platte peterselie
- 4 st citroen
- 1 el knoflook
- Naar smaak toevoegen:
- - zout
- Garnering:
- 1 bos peterselie
Bereidingswijze
stap 1
- Giet de kikkererwten en witte bonen af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.
stap 2
- Meng de kikkererwten en de witte bonen met de tahini pasta en de Griekse yoghurt in de keukenmachine. Maal het geheel niet helemaal glad. Voeg eventueel naar smaak zout toe.
stap 3
- Was de platte peterselie, laat deze goed drogen op een handdoek en maal vervolgens grof in de keukenmachine.
stap 4
- Rasp de schil van de citroenen.
stap 5
- Meng de geraspte citroenschillen met de peterselie en de knoflook tot een gremolata.
stap 6
- Serveer de bonenspread samen met de garnering van gremolata in een glas.