24/7 groenten: Carrot waffle surprise

24/7 groenten: Carrot waffle surprise

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 500 g Puree van wortel Bonduelle
  • 240 g bloem
  • 3 st eieren
  • 90 ml eiwit
  • 120 g abrikozen
  • 200 g clotted cream
  • 10 tl lemon curd
  • Garnering:
  • 200 g pecannoten, geroosterd en gehalveerd
  • - Melissa Cress
  • Naar smaak toevoegen:
  • - zout

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de puree van wortel 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
recipe.step_two
  • Meng de puree van wortel met de bloem, de eieren en het eiwit.
recipe.step_three
  • Snijd de abrikoos julienne en meng de helft door het beslag. Voeg naar smaak zout toe.
recipe.step_four
  • Verwarm het wafelijzer en vet de bakplaten in zodra het ijzer de ingestelde temperatuur heeft bereikt.
recipe.step_five
  • Plaats het deeg op de bakplaten en bak de wafels gaar in ongeveer 3 minuten.
recipe.step_six
  • Serveer de wafels met clotted cream en de lemon curd.
recipe.step_seven
  • Garneer de wafels met de pecannoten, de abrikozen en de Melissa Cress.