24/7 groenten: Colorful asian soup with maïs and chickpeas

24/7 groenten: Colorful asian soup with maïs and chickpeas

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 500 g Wok Indonesia Bonduelle
  • 450 g Crispy maïs sous vide Bonduelle
  • 450 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
  • 500 g ramen noodles
  • 2 dl sushi azijn
  • 1 tl knoflook
  • 10 dl water
  • 30 ml légumes liquid concentrate (CHEF)
  • 15 ml mushroom liquid concentrate (CHEF)
  • 40 ml dashi
  • Garnering:
  • 5 st eieren
  • 100 g lente-ui
  • - gebakken uitjes
  • - Zorri Cress
  • - koriander

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de Wok Indonesia 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
recipe.step_two
  • Kook de noodles volgens de instructie op de verpakking. Spoel de noodles koud af en marineer ze met de azijn en knoflook.
recipe.step_three
  • Kook de eieren en spoel ze koud af. Pel en halveer de eieren. Houd ze gekoeld.
recipe.step_four
  • Giet de maïs en de kikkererwten af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.
recipe.step_five
  • Snijdt de lente-ui in schijfjes.
recipe.step_six
  • Meng de groentebouillon, het water, de légumes liquid concentrate, de mushroom liquid concentrate en de dashi. Verwarm deze bouillon.
recipe.step_seven
  • Verhit de wok Indonesia, maïs en de kikkererwten in de oven op 120°C met 20% stoom op de combi stand gedurende 5 minuten. Verdeel de groenten en de noodles over de bowls.
recipe.step_eight
  • Verdeel de bouillon over de bowls. Garneer met ei, lente-ui, gebakken uitjes, de Zorri Cress en de koriander.