24/7 groenten: Juicy pumpkin

24/7 groenten: Juicy pumpkin

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 1 kg Puree van pompoen Bonduelle
  • 6 dl mangosap
  • 4 dl kokoswater
  • 40 cl gembersiroop
  • 20 cl limoensap
  • 8 g gember, vers gemalen
  • 8 g harissa
  • Voor de garnering:
  • - mango
  • - rode peper
  • - gember

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Verhit de puree van pompoen vanuit de vriezer op 120°C met 20% stoom gedurende 15 minuten en koel terug.
recipe.step_two
  • Meng het kokoswater, mangosap, gembersiroop en limoensap samen met de gember en harissa in de blender.
recipe.step_three
  • Voeg hieraan ook de puree van pompoen toe en meng het geheel glad in de blender.
recipe.step_four
  • Serveer de smoothie in de glazen en garneer eventueel met mango, gember en rode peper.