24/7 groenten: Paella españa with pépites

24/7 groenten: Paella españa with pépites

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 1,5 kg España Bonduelle
  • 750 g Pépites van wortel en linzen Bonduelle
  • 500 g Garden peas minute Bonduelle
  • 500 g Witte bonen sous vide Bonduelle
  • 1,5 l water
  • 75 ml légumes liquid concentrate (CHEF)
  • 5 gr saffraan
  • Naar smaak toevoegen:
  • - kip
  • - chorizo blokjes
  • - garnalen, groot

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de garden peas en de España 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
recipe.step_two
  • Plaats de Pépites in een gastronormbak. Voeg het water toe en meng met liquid concentrate en 2,5 gram saffraan. Verhit de oven op 100% stoom en plaats de Pépites 8 minuten in de oven. Roer vervolgens goed door en plaats ze opnieuw 8 minuten in de oven met 100% stoom. Spoel de Pépites vervolgens met koud water en laat goed uitlekken.
recipe.step_three
  • Giet de witte bonen af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken. Meng deze met de garden peas, de España, de gekookte Pépites en de overige 2,5 gram saffraan.
recipe.step_four
  • Plaats dit in de oven op 120°C met 10% stoom gedurende 5 minuten.
recipe.step_five
  • Serveer de paella in een schaal.