Buddha Bowl: Eggcelent party bowl

Buddha Bowl: Eggcelent party bowl

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 500 g Borlotti Bonen sous vide Bonduelle
  • 500 g Rode Bietensalade blokjes sous vide Bonduelle
  • 500 g Garden Peas Bonduelle
  • 500 g Crispy Maïs sous vide Bonduelle
  • 500 g spelt
  • 100 g witlof
  • 500 g komkommer
  • 500 g meloen
  • groentebouillon
  • toppings:
  • pijnboompitten
  • geroosterde sesamdressing
  • gebakken uitjes
  • kokos, geraspt
  • ei, gekookt

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de garden peas ontdooien.
recipe.step_two
  • Giet de borlotti bonen, rode bietensalade en crispy maïs af en spoel deze.
recipe.step_three
  • Kook de spelt in groentebouillon en laat daarna afkoelen.
recipe.step_four
  • Was de komkommer en snijd deze.
recipe.step_five
  • Schil de meloen en snijd deze.
recipe.step_six
  • Snijd de witlof los.
recipe.step_seven
  • Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
recipe.step_eight
  • Verdeel de toppings over de bowls.