Buddha Bowl: Nutritious delicious bowl

Buddha Bowl: Nutritious delicious bowl

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 500 g Linzen Bonduelle
  • 500 g Garden Peas minute Bonduelle
  • 500 g Groene Puntasperges Bonduelle
  • 500 g Geraspte Wortelen sous vide Bonduelle
  • 500 g bulgur
  • 100 g veldsla
  • 500 g courgette
  • 500 g ananas, geroosterd
  • - tofu
  • - sojasaus
  • - knoflook
  • - chili
  • - gember
  • - groentebouillon
  • Toppings
  • - soja
  • - sesamzaadjes
  • - wasabi mayonaise
  • - bosui
  • - kokosschaafsel

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Giet de tofu af, snijd deze en marineer een nacht in sojasaus met knoflook, chili en gember. Bak deze daarna in de oven op 180°C gedurende 10 minuten en laat afkoelen.
recipe.step_two
  • Laat de garden peas en groene puntasperges ontdooien.
recipe.step_three
  • Stoom de groene asperges 2 minuten en spoel koud. Giet de linzen en geraspte wortelen af en spoel deze.
recipe.step_four
  • Kook de bulgur in groentebouillon en laat daarna afkoelen.
recipe.step_five
  • Was de veldsla. Was de courgette en sijd deze in spaghetti slierten.
recipe.step_six
  • Snijd de ananas en rooster deze met een brander.
recipe.step_seven
  • Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
recipe.step_eight
  • Verdeel de toppings over de bowls.