Buddha Bowl: O-mega bowl

Buddha Bowl: O-mega bowl

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 500 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
  • 500 g Rode Bietensalade julienne sous vide Bonduelle
  • 500 g Crispy Maïs sous vide Bonduelle
  • 500 g edamame, vriesvers
  • 500 g jasmijnrijst, rood
  • 100 g romaine sla
  • 500 g witte kool, rauw
  • 500 g appel (Granny Smith)
  • toppings:
  • pompoenpitten
  • sojadressing
  • shichimi togarashi
  • kokos, geraspt
  • witvis, gerookt

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Giet de kikkererwten, rode bietensalade en crispy maïs af en spoel deze.
recipe.step_two
  • Bereid de edamame volgens de aanwijzingen op de verpakking.
recipe.step_three
  • Kook de rijst in water met zout en laat deze afkoelen.
recipe.step_four
  • Snijd de witte kool dun.
recipe.step_five
  • Was de appel en snijd deze julienne.
recipe.step_six
  • Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
recipe.step_seven
  • Verdeel de toppings over de bowls.