Buddha Bowl: Sunny season bowl

Buddha Bowl: Sunny season bowl

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 500 g Peultjes Bonduelle
  • 500 g Rode Kidney Bonen sous vide Bonduelle
  • 500 g Bloemkool minute Bonduelle
  • 500 g Rode Bietensalade in schijfjes sous vide Bonduelle
  • 500 g Gegrilde Groene Courgettes in plakjes Bonduelle
  • 500 g couscous
  • 100 g kropsla
  • 500 g rode bessen
  • - olijfolie
  • - groentebouillon
  • Toppings
  • - amandelschaafsel
  • - sesam-sojadressing
  • - wakame
  • - sesam-sojazaadjes

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de peultjes, bloemkool en groene courgettes ontdooien.
recipe.step_two
  • Stoom de peultjes 2 minuten en spoel koud.
recipe.step_three
  • Giet de rode kidney bonen en rode bietensalade af en spoel deze.
recipe.step_four
  • Kook de couscous in groentebouillon, laat deze afkoelen en meng er een beetje olijfolie doorheen.
recipe.step_five
  • Was de kropsla en haal de bladeren los.
recipe.step_six
  • Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
recipe.step_seven
  • Verdeel de toppings over de bowls.