Buddha Bowl: Tropical taste bowl

Buddha Bowl: Tropical taste bowl

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 500 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
  • 500 g Garden Peas minute Bonduelle
  • 500 g Geraspte Wortelen sous vide Bonduelle
  • 500 g Crispy Maïs sous vide Bonduelle
  • 500 g sushirijst
  • 100 g frisée sla
  • 500 g mango
  • 5 st avocado
  • sushi azijn
  • toppings
  • sesam, wit en zwart
  • yuzu dressing
  • wasabi
  • furikake
  • koriander
  • zalm, rauw

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de garden peas ontdooien.
recipe.step_two
  • Giet de kikkererwten, geraspte wortelen en crispy maïs af en spoel deze.
recipe.step_three
  • Kook de sushirijst. Breng deze daarna op smaak met sushi azijn en laat de rijst afkoelen.
recipe.step_four
  • Schil en snijd de avocado en mango.
recipe.step_five
  • Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
recipe.step_six
  • Verdeel de toppings over de bowls.