Buddha Bowl: Vegan summer bowl

Buddha Bowl: Vegan summer bowl

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 500 g Rode Kidneybonen sous vide Bonduelle
  • 500 g Kikkererwten sous vide Bonduelle
  • 500 g Snap Peas Bonduelle
  • 500 g Crispy Maïs sous vide Bonduelle
  • 500 g parelcouscous
  • 100 g rucola
  • 500 g avocado
  • 500 g kiwi gold
  • - tempeh
  • - tomato frito
  • - chili
  • - knoflook
  • - uienpoeder
  • - gerookte paprikapoeder
  • Toppings
  • - citroendressing
  • - pinda’s
  • - gebakken uitjes
  • - koriander

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Snijd de tempeh en marineer een nacht in de tomato frito met chili, knoflook, uienpoeder en een beetje gerookte paprikapoeder. Bak deze daarna in een oven op 190°C gedurende 10 minuten.
recipe.step_two
  • Laat de snap peas ontdooien.
recipe.step_three
  • Stoom de snap peas 2 minuten en spoel koud.
recipe.step_four
  • Giet de rode kidneybonen, kikkererwten en crispy maïs af en spoel deze.
recipe.step_five
  • Schil en snijd de avocado en kiwi.
recipe.step_six
  • Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
recipe.step_seven
  • Verdeel de toppings over de bowls.