Bonduelle Food ServiceBuddha Bowl: Blueberry bean bowlhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129266/BE00002-hd-be00002_blueberry_bean_bowl_l_12681.webpBerry Hoosemans500 g Borlotti Bonen sous vide Bonduelle500 g Tuinbonen extra fijn minute Bonduelle500 g quinoa10 st little gem, in parten gesneden500 g zoete aardappel500 g radijs500 g komkommer500 g bosbesgroentebouillontoppings:cashewnotencitroendressingkokosschaafselcresskipreepjesLaat de tuinbonen ontdooien.Giet de borlotti bonen af en spoel deze.Kook de quinoa in groentebouillon en laat deze afkoelen.Kook de zoete aardappelen met een beetje zout en laat deze afkoelen.Snijd de radijs en komkommer.Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.Verdeel de toppings over de bowls.

Buddha Bowl: Blueberry bean bowl
aantal porties :10
ingrediënten
- 500 g Borlotti Bonen sous vide Bonduelle
- 500 g Tuinbonen extra fijn minute Bonduelle
- 500 g quinoa
- 10 st little gem, in parten gesneden
- 500 g zoete aardappel
- 500 g radijs
- 500 g komkommer
- 500 g bosbes
- groentebouillon
- toppings:
- cashewnoten
- citroendressing
- kokosschaafsel
- cress
- kipreepjes
Bereidingswijze
stap 1
- Laat de tuinbonen ontdooien.
stap 2
- Giet de borlotti bonen af en spoel deze.
stap 3
- Kook de quinoa in groentebouillon en laat deze afkoelen.
stap 4
- Kook de zoete aardappelen met een beetje zout en laat deze afkoelen.
stap 5
- Snijd de radijs en komkommer.
stap 6
- Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
stap 7
- Verdeel de toppings over de bowls.