Buddha Bowl: Blueberry bean bowl

Buddha Bowl: Blueberry bean bowl

Berry Hoosemans
aantal porties :10

ingrediënten

  • 500 g Borlotti Bonen sous vide Bonduelle
  • 500 g Tuinbonen extra fijn minute Bonduelle
  • 500 g quinoa
  • 10 st little gem, in parten gesneden
  • 500 g zoete aardappel
  • 500 g radijs
  • 500 g komkommer
  • 500 g bosbes
  • groentebouillon
  • toppings:
  • cashewnoten
  • citroendressing
  • kokosschaafsel
  • cress
  • kipreepjes

Bereidingswijze

stap 1
  • Laat de tuinbonen ontdooien.
stap 2
  • Giet de borlotti bonen af en spoel deze.
stap 3
  • Kook de quinoa in groentebouillon en laat deze afkoelen.
stap 4
  • Kook de zoete aardappelen met een beetje zout en laat deze afkoelen.
stap 5
  • Snijd de radijs en komkommer.
stap 6
  • Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowl, zodat de ingrediënten zichtbaar blijven.
stap 7
  • Verdeel de toppings over de bowls.