Bonduelle Food ServiceEasy Vegan: Vegan Carrotcakehttps://media.bonduelle.com/aprhd_129306/BE00043-hd-be00043_vegan_carrotcake_l_12772.webpBerry Hoosemans600 g Geraspte wortelen sous vide Bonduelle400 g Puree van wortel Bonduelle200 g amandelmeel200 g boekweitmeel160 g kokosmeel4 tl koek- en speculaaskruiden15 g bakpoeder4 st rijpe banaan, gesneden 120 ml rijstolie120 g agavesiroop100 ml water200 g pecannotenGlazuur:400 g poedersuiker4 el limoensap½ citroen, gerasptNaar smaak toevoegen: zoutVerwarm de oven voor op 160°C hetelucht.Meng alle droge ingrediënten in een kom.Schil de rijpe bananen en snijd deze fijn. Meng vervolgens met de puree van wortel, rijstolie, agavesiroop en water glad in een keukenmachine.Meng dit mengsel met alle droge ingrediënten.Voeg de geraspte wortelen en de pecannoten toe.Gebruik een ingevette springvorm of bekleed de springvorm met bakpapier. Verdeel het deeg over de springvorm.Bak de cake in de oven op 160°C hetelucht gedurende 50 minuten.Meng de poedersuiker met het limoensap glad.

Easy Vegan: Vegan Carrotcake
aantal porties :10
ingrediënten
- 600 g Geraspte wortelen sous vide Bonduelle
- 400 g Puree van wortel Bonduelle
- 200 g amandelmeel
- 200 g boekweitmeel
- 160 g kokosmeel
- 4 tl koek- en speculaaskruiden
- 15 g bakpoeder
- 4 st rijpe banaan, gesneden
- 120 ml rijstolie
- 120 g agavesiroop
- 100 ml water
- 200 g pecannoten
- Glazuur:
- 400 g poedersuiker
- 4 el limoensap
- ½ citroen, geraspt
- Naar smaak toevoegen: zout
Bereidingswijze
stap 1
- Verwarm de oven voor op 160°C hetelucht.
stap 2
- Meng alle droge ingrediënten in een kom.
stap 3
- Schil de rijpe bananen en snijd deze fijn. Meng vervolgens met de puree van wortel, rijstolie, agavesiroop en water glad in een keukenmachine.
stap 4
- Meng dit mengsel met alle droge ingrediënten.
stap 5
- Voeg de geraspte wortelen en de pecannoten toe.
stap 6
- Gebruik een ingevette springvorm of bekleed de springvorm met bakpapier. Verdeel het deeg over de springvorm.
stap 7
- Bak de cake in de oven op 160°C hetelucht gedurende 50 minuten.
stap 8
- Meng de poedersuiker met het limoensap glad.