Guilty groenten: Coloured grill buns

Guilty groenten: Coloured grill buns

Berry Hoosemans
recipe.number_dish :10

recipe.ingredients

  • 300 gr Gegrilde aubergines Bonduelle
  • 300 gr Gegrilde groene courgettes in plakjes Bonduelle
  • 200 gr cheddar, gerookt
  • 10 el houmous
  • 1 el crispy chilli oil
  • 10 st steam bun broodjes, rood of geel
  • Garnering:
  • 50 gr gebakken uitjes
  • 100 gr rucola

recipe.course_recipe

recipe.step_one
  • Laat de gegrilde groenten 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
recipe.step_two
  • Schaaf de gerookte cheddar.
recipe.step_three
  • Meng de houmous met de crissy chilli oil.
recipe.step_four
  • Maak torentjes door de gegrilde groenten afwisselend te stapelen met de cheddar kaas.
recipe.step_five
  • Stoom de bevroren broodjes in de steamer met 100% stoom gedurende 5 minuten. Halveer de broodjes.
recipe.step_six
  • Verhit de combisteamer op 120°C met 20% stoom en verhit de torentjes grill groenten gedurende 5 minuten. Verwarm de broodjes de laatste minuut mee.
recipe.step_seven
  • Besmeer de broodjes met pittige houmous en beleg met de torentjes gegrilde groenten.
recipe.step_eight
  • Garneer met gebakken uitjes en rucola.