Bonduelle Food ServicePlant-based kerstmenu: Soep met rode biet, quinoa en vegan geitenkaasBerry Hoosemans750 g Rode bietensalade blokjes sous vide Bonduelle 300 g Quinoa Bonduelle 100 g vegan feta in blokjes gesneden 2,5 l groentebouillon 30 takjes vene cress 10 stuks grissini 1 el vers gehakte sjalot 1 tl verse knoflook puree Extra steranijs indien gewenst Naar smaak toevoegen: El hanoutOlie ZoutGiet de rode bietsalade blokjes af en laat deze uitlekken.Meng de rode bieten blokjes met de bouillon en breng aan de kook.Pureer het geheel met de staafmixer glad.Wrijf de vloeistof door een fijne passevite.Snijd de vega feta in blokjes.Snijd de sjalot en bak deze kort in olieBreng de soep op smaak met de raz el hanout, knoflookpuree, gehakte sjalot en eventueel wat extra steranijs.Meng de quinoa met olijfolie, zout en knoflook naar smaak en verhit dit mengsel in een koekenpan. Dresseer het geheel in een diep bord of bowl en graneer met de vene cress, vegan feta en de grissini.
Plant-based kerstmenu: Soep met rode biet, quinoa en vegan geitenkaas
aantal porties :10
ingrediënten
- 750 g Rode bietensalade blokjes sous vide Bonduelle
- 300 g Quinoa Bonduelle
- 100 g vegan feta in blokjes gesneden
- 2,5 l groentebouillon
- 30 takjes vene cress
- 10 stuks grissini
- 1 el vers gehakte sjalot
- 1 tl verse knoflook puree
- Extra steranijs indien gewenst
- Naar smaak toevoegen:
- El hanout
- Olie
- Zout
Bereidingswijze
stap 1
- Giet de rode bietsalade blokjes af en laat deze uitlekken.
stap 2
- Meng de rode bieten blokjes met de bouillon en breng aan de kook.
stap 3
- Pureer het geheel met de staafmixer glad.
stap 4
- Wrijf de vloeistof door een fijne passevite.
stap 5
- Snijd de vega feta in blokjes.
stap 6
- Snijd de sjalot en bak deze kort in olie
stap 7
- Breng de soep op smaak met de raz el hanout, knoflookpuree, gehakte sjalot en eventueel wat extra steranijs.
stap 8
- Meng de quinoa met olijfolie, zout en knoflook naar smaak en verhit dit mengsel in een koekenpan. Dresseer het geheel in een diep bord of bowl en graneer met de vene cress, vegan feta en de grissini.