Take away: Buddha bowl met spelt koraallinzen, maïs en borlotti bonen

Take away: Buddha bowl met spelt koraallinzen, maïs en borlotti bonen

Berry Hoosemans
aantal porties :10

ingrediënten

  • 500g Borlotti bonen Sous Vide Bonduelle
  • 500g Rode bietensalade blokjes Sous Vide Bonduelle
  • 500g Tuinerwten extra fijn Vriesvers Bonduelle
  • 500g Crispy Maïs Sous Vide Bonduelle
  • 500g Spelt & koraallinzenmix Vriesvers Bonduelle
  • 500g komkommer
  • 500g meloen
  • 100g witlof
  • Toppings:
  • pijnboompitten
  • geroosterde sesamdressing
  • gebakken uitjes
  • kokos, geraspt
  • ei, gekookt

Bereidingswijze

stap 1
  • Ontdooi de tuinbonen.
stap 2
  • Giet de borlotti bonen, rode bietensalade en crispy maïs af en spoel deze.
stap 3
  • Laat de spelt en koraallinzenmix ontdooien.
stap 4
  • Was de komkommer en snijd deze.
stap 5
  • Schil de meloen en snijd deze.
stap 6
  • Snijd de witlof los.
stap 7
  • Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowls, zodat alle ingrediënten zichtbaar zijn.
stap 8
  • Verdeel de toppings over de bowls.