Bonduelle Food ServiceTake away: Buddha bowl met spelt koraallinzen, maïs en borlotti bonenhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129773/BEFS0059-hd-20201030_bonduelle_take_away_groot_6_20073_2_22505.webpBerry Hoosemans500g Borlotti bonen Sous Vide Bonduelle 500g Rode bietensalade blokjes Sous Vide Bonduelle 500g Tuinerwten extra fijn Vriesvers Bonduelle 500g Crispy Maïs Sous Vide Bonduelle 500g Spelt & koraallinzenmix Vriesvers Bonduelle 500g komkommer 500g meloen100g witlof Toppings:pijnboompittengeroosterde sesamdressing gebakken uitjes kokos, gerasptei, gekooktOntdooi de tuinbonen.Giet de borlotti bonen, rode bietensalade en crispy maïs af en spoel deze.Laat de spelt en koraallinzenmix ontdooien.Was de komkommer en snijd deze.Schil de meloen en snijd deze.Snijd de witlof los.Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowls, zodat alle ingrediënten zichtbaar zijn.Verdeel de toppings over de bowls.

Take away: Buddha bowl met spelt koraallinzen, maïs en borlotti bonen
aantal porties :10
ingrediënten
- 500g Borlotti bonen Sous Vide Bonduelle
- 500g Rode bietensalade blokjes Sous Vide Bonduelle
- 500g Tuinerwten extra fijn Vriesvers Bonduelle
- 500g Crispy Maïs Sous Vide Bonduelle
- 500g Spelt & koraallinzenmix Vriesvers Bonduelle
- 500g komkommer
- 500g meloen
- 100g witlof
- Toppings:
- pijnboompitten
- geroosterde sesamdressing
- gebakken uitjes
- kokos, geraspt
- ei, gekookt
Bereidingswijze
stap 1
- Ontdooi de tuinbonen.
stap 2
- Giet de borlotti bonen, rode bietensalade en crispy maïs af en spoel deze.
stap 3
- Laat de spelt en koraallinzenmix ontdooien.
stap 4
- Was de komkommer en snijd deze.
stap 5
- Schil de meloen en snijd deze.
stap 6
- Snijd de witlof los.
stap 7
- Verdeel alle ingrediënten per soort over de bowls, zodat alle ingrediënten zichtbaar zijn.
stap 8
- Verdeel de toppings over de bowls.