Laat de rode bietensalade in blokjes uitlekken.
Laat de puree van broccoli 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
Rooster de pinda's in de heteluchtoven op 180°C gedurende 5 minuten. Laat de pinda's afkoelen.
Laat de puree van wortel 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
Laat de Wok Indonesia 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
Verhit de puree van pompoen vanuit de vriezer op 120°C met 20% stoom gedurende 15 minuten en koel …
Giet de kikkererwten en witte bonen af, spoel deze met koud water en laat goed uitlekken.
Laat de vriesverse producten 24 uur van tevoren in koeling ontdooien.
Ontdooi de duo gegrilde paprika reepjes, voeg het zout toe en besprenkel met olijfolie.
Kook en pel de eieren en snijd in parten en houd gekoeld.
Laat de granenmix ontdooien in de koeling.
Giet de rode bieten blokjes af en laat goed uitlekken.
Laat de tuinbonen ontdooien.
Laat de garden peas ontdooien.
Giet de tofu af, snijd deze en marineer een nacht in sojasaus met knoflook, chili en gember. Bak …
Giet de kikkererwten, rode bietensalade en crispy maïs af en spoel deze.
Stoom de artisjokken en aubergines voor 2 minuten en koel snel af.
Stoom de broccoli en gegrilde paprika 2 minuten en koel terug.
Laat de groene peulbonen ontdooien.