To go tips
8 tips voor gezonde gerechten to go Sinds de coronacrisis eten we anders. Minder in het (bedrijfs)restaurant en meer thuis. De pandemie versnelt ...
8 tips voor gezonde gerechten to go Sinds de coronacrisis eten we anders. Minder in het (bedrijfs)restaurant en meer thuis. De pandemie versnelt ...
4 x DNA-based food CONCEPTEN Bewustzijn rondom eten is al sinds jaar en dag een belangrijk gespreksonderwerp. Gaat het niet om de impact van ...
Food for thought Dat groenten goed voor ons zijn is algemeen bekend. Niet voor niets dat veel consumenten zich bezighouden met hoeveel groenten ...
6 X wat jij kunt doen tijdens de corona-crisis De maatregelen om het coronavirus in te dammen raken iedereen hard. Van restaurants en cafés ...
12 X less is more! Deze 12 recepten bevatten slechts 5 ingrediënten (of zelfs minder), want kracht zit ‘m vaak in zijn eenvoud. Deze gerechten ...
Tijd voor slim ondernemen In een professionele keuken is tijd net zo schaars als goede horeca-medewerkers op de arbeidsmarkt. Gelukkig zijn er ...
Een zomer lang inspiratie Voor chefs is de zomer één lang piekmoment. Horecaondernemingen stromen vol met vakantiegangers en van ontbijt tot ...
BOOST: GUILTY groenten Smakelijk eten zonder schuldgevoel. Met de zomer voor de deur en voor je gasten, die toch wel graag summer ready willen ...
10 x foodtrends op festivals: van patat tot poké bowl Waar eten op een festival vroeger slechts bijzaak was, is het tegenwoordig onlosmakelijk ...
Hamburgers, loempia’s en pizza’s… Voor de meeste mensen overheerlijke traktaties om eens lekker te cheaten. Maar hoe leuk zou het zijn om je gasten ...
BOOST: zet groenten op de kaart Op vele menukaarten is het bijna zoeken naar de groenten. Vis en vlees spelen nog te vaak de hoofdrol. En dat ...
“Samen op zoek naar die ene groene boon" Een culinaire duizendpoot die weet wat er reilt en zeilt in de dynamische wereld van foodservice en ...
EEN INSTAGRAMMABLE BUFFET We eten allemaal met onze ogen. Wanneer je een haast eindeloze hoeveelheid mooi opgemaakt eten op tafel ziet staan, dan ...
5 x vegan smaakmakers De opmars van plantaardig eten is ongekend. De gastengroep die voor vegan kiest wordt alsmaar groter. Voor chefs en ...
3 x plantaardig(er) koken Het eten van (meer) groenten wordt de norm. Vis en vlees worden een luxe toevoeging, in plaats van een ...
5x groenten in de hoofdrol Groenten fungeren niet langer als bijgerecht. Steeds meer avontuurlijke chef-koks durven het aan om groenten een ...
tips voor alcoholvrije alternatieven Een maand lang geen alcohol. Steeds meer mensen gaan die uitdaging aan. In de januari tijdens Dry January in ...
De menukaart van groentechef Kris de Roy “Mijn grootste inspiratiebron? Dat is mijn vrouw Gina”, lacht chef-kok Kris de Roy. “Gina eet al meer dan ...
Stoemp: van no-nonsense gerecht naar culinair juweeltje In de winter gaat er niks boven een bord dampende ‘stoemp’. De vertrouwde hutspot ...
Beat de januaridip Het begin van het nieuwe jaar staat doorgaans garant voor een dip in de omzet van horecazaken. Consumenten willen na een maand ...